Dan.87-88-89.

Vesko je stari Ninov drug iz Podgorice i veoma nas je srdačno dočekao.

A kada smo otišli do Air Canada Cargo, izašli smo prezadovoljni jer je sve bilo onako kako su nam i rekli preko telefona –kada predamo motore, za dva dana su u Frankfurtu, sto je poslije iskustva sa Rusijom za nas bilo prijatno iznenađenje.
Posvetili smo se Ninovom motoru I zamijenili mu lanac i lančanike i sada je koliko-toliko popravljen. Ostala je još samo ta famozna prednja viljuška koju ne možemo sami popraviti nego će čekati neki servis.
Uveče smo malo prošetali sa veskom I Nebojšom, a sljedeceg jutra smo ostavili motore u kargo kompaniji, raskacili akumulatore a oni će se pobrinuti za sve ostalo. A onda smo krenuli u obilazak Toronta. Opet ličimo na prave turiste, šetamo, razgledamo, slikamo, pijuckamo kafu…Let nam je 26. Avgusta a ćemo I sjutra biti ovdje.
Popodne smo se vidjeli sa Milošem i Sanjom koji su se nedavno doselili u Toronto i u njemu se super snašli  a sjutra konačo krećemo za Evropu! Moram da priznam da smo se poprilicno uželjeli kuće tako da jedva čekamo da krenemo. Još uvijek se plašim da nešto sa prebacivanjem motora neće biti u redu, toliko je brzo da mi djeluje nemoguće :)